Help OSO verbeteren en deel je ervaringen en suggesties!

Werk je op één van de bijna 7000 scholen die zijn aangesloten op OSO? Heb je ervaring met OSO en suggesties voor verbeteringen? Of heb je het om specifieke redenen nog niet gebruikt? Vul dan nu de enquête in en help Overstapservice onderwijs te verbeteren!

Overstapservice onderwijs
Met OSO kunnen scholen leerlinggegevens eenvoudig digitaal overdragen op het moment dat een leerling overstapt naar een andere school; van PO naar VO, maar ook binnen het PO of VO. Jaarlijks worden OSO en de betrokken administratiesystemen aangepast op basis van suggesties van gebruikers en naar aanleiding van technologische- of andere ontwikkelingen.

Jouw ervaring helpt om OSO te verbeteren, bijvoorbeeld door:

  • De voorbereiding op OSO (kwalificatie of implementeren cerficaten).
  • Het proces van klaarzetten en/of ophalen van overstapdossiers.
  • De inhoud van het dossier dat wordt overgedragen.
  • De gebruiksvriendelijkheid van je leerlingadministratiesysteem (LAS) en/of Regionaal initiatief.
  • De ondersteuning vanuit OSO en de softwareleveranciers.
  • Mogelijke andere belangrijke aspecten rond de overstap met OSO.

Vul de enquête in
Het invullen van de enquête kost je slechts 5 à 10 minuten en kan tot en met 29 juni. Heb je geen gebruik gemaakt van OSO? Ook dan vinden we het fijn als je de vragenlijst invult. Deel deze enquête vooral met collega's die ook willen helpen om OSO te verbeteren.
klik hier voor de enquête

De resultaten van dit jaarlijkse tevredenheidsonderzoek worden gepubliceerd op de website van OSO. OSO is een initiatief van de PO-Raad en VO-raad en wordt uitgevoerd door Kennisnet.